Megatrends & thematisch beleggen

De opkomst van sterke beleggingsthema's

BlackRock heeft vijf megatrends geïdentificeerd die leiden tot een nieuw aanbod van sterke beleggingsthema's — de komst van baanbrekende technologieën, radicale wijzigingen van consumentenkeuzes, striktere regelgeving en nieuwe groeimogelijkheden. In deze context kunnen via thematisch beleggen aandelen worden opgespoord die gunstig gepositioneerd zijn voor de meest rendabele thema's en kunnen portefeuilles worden samengesteld die een zuivere blootstelling aan deze thema's bieden.

Kapitaalrisico. De waarde van beleggingen en de inkomsten die daaruit voortvloeien, kunnen dalen of stijgen en zijn niet gegarandeerd. De investeerder is er dus niet zeker van dat hij zijn oorspronkelijke investering zal terugverdienen.

Meer informatie over megatrends
Meer informatie over deze sterke, transformatieve krachten die de wereldeconomie, het bedrijfsleven en de samenleving zouden kunnen wijzigen.
Vrouw met een VR-bril
Thematisch beleggen met BlackRock & iShares
Meer informatie over thematisch beleggen en waarom wij geloven in het beleggen in langetermijntrends die onze manier van leven en werken veranderen.
Persoon zittend aan de waterkant
Onderzoek
Onderzoeksstudie van BlackRock naar megatrends
BlackRock Megatrends whitepaper

MKTGM0920E-1323961