Vrouw op fiets

Iedereen kan vermogen opbouwen

Allerlei hindernissen weerhouden mensen ervan controle te krijgen over hun financiën. Daarom kunnen beleggingsadviseurs een sleutelrol spelen bij het aangaan van deze uitdagingen. Beleggingseducatie kan een aanvulling zijn op de gesprekken met uw klanten om hun beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat u uw oorspronkelijke inleg terugontvangt.

Waarom besluiten niet meer mensen om te beleggen?

Geld is voor veel mensen de grootste bron van zorgen en stress - vaak zelfs meer dan gezondheid, werk of gezin. Als mensen eenmaal gaan beleggen, ervaren ze al snel de voordelen ten opzichte van mensen die niet beleggen. Ze voelen zich vaak positiever, doordat ze het gevoel hebben hun financiële toekomst meer zelf in de hand te hebben.

Maar ook al biedt beleggen voor velen duidelijke voordelen, niet meer dan een derde van alle Europeanen bezit beursgenoteerde beleggingen. Waarom zetten niet meer mensen de stap om te gaan beleggen? Hieronder een paar antwoorden die we hebben gehoord:

euro-valutateken
"Beleggen is te duur"
afstudeerhoed
"Beleggen is te ingewikkeld voor mij"
recessiepijl
"Wat als ik al mijn belegd geld kwijtraak?"
Klik hier om de simulatie te starten

Hoe ver staat u met uw doelen?

Bereken uw persoonlijk spaarplan op een handige en gemakkelijke manier. Kijk snel en eenvoudig na hoeveel u opzij moet zetten om uw financiële doelen te bereiken. En vind dan het spaarplan dat bij u past.

FAQ over ETF’s en beleggingsfondsen

Andere video’s in de reeks
Bekijk de andere video's hieronder voor meer informatie over beleggingsfondsen en ETF's.
Andere video’s in de reeks
Bekijk de andere video's hieronder voor meer informatie over beleggingsfondsen en ETF's.

Help uw klanten hun doelen vandaag te bereiken

Geld opzij zetten om in de toekomst te investeren is de eerste stap. Begeleid uw klanten om nu te beginnen met beleggen en informeer hen zodat zij de berekende risico's kunnen nemen die nodig zijn om een gewenst rendement op hun investering te krijgen.

Belangrijkste punten

01

Uw financieel welzijn

Het verbeteren van uw financiële welzijn kan een positieve invloed hebben op uw emotionele en fysieke gezondheid. Geld is vaak de belangrijkste bron van stress.

02

Begrijp de basisbegrippen

Neem de tijd om de basisbegrippen van beleggen te begrijpen en vraag uw financieel adviseur om meer uitleg.

03

Begin nu

Hoe eerder u begint met beleggen, hoe dichter u bij het bereiken van uw levensdoelen kunt komen.