Foto van Larry Fink, CEO van BlackRock

Lees de jaarlijkse brief van Chairman Larry Fink aan beleggers

In zijn nieuwste brief geeft Larry Fink zijn visie op het macroklimaat, waaronder inflatie, stijgende rente en spanningen in de bankensector. Hij gaat ook in op de fragmentatie van de wereldeconomie, stemkeuze voor klanten, het grote belang van hoop, de “stille” pensioencrisis en de implicaties van de wereldwijde energietransitie.
FONDSEN BIJ BLACKROCK

Fondsen die aansluiten bij beleggingsdoelstellingen en -waarden

Elke belegger heeft een ander verhaal, en wij zijn trouwe partners van onze klanten in België omdat we naar elk van hen luisteren. Ons uitgebreide fondsenaanbod is een van de manieren waarop wij meer beleggers helpen een sterke financiële toekomst op te bouwen.

Multi-assets
Ontdek alles over multi-asset beleggen

Een multi-assetstrategie combineert verschillende soorten activa - bijvoorbeeld aandelen, obligaties, vastgoed of contanten - om een flexibelere en breed gediversifieerde portefeuille te creëren. Fondsbeheerders balanceren activaklassen om bepaalde beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Alternatieve beleggingen
Wat zijn alternatieve beleggingen?

Een groeiend aantal beleggers wendt zich tot alternatieve beleggingen om het rendement te verhogen, inkomsten te genereren, een bron van diversificatie ten opzichte van traditionele beleggingen te bieden en hun doelen te bereiken.

Indexbeleggen in obligaties
Aandelen kopen op lange termijn

Lees meer over indexbeleggen in obligaties.

ETF's
ETF's uitgelegd

ETF staat voor Exchange Traded Funds. ETF's proberen de prestaties van een specifieke index, zoals de S&P 500, zo goed mogelijk te volgen.