Foto van Larry Fink, CEO van BlackRock

Lees de jaarlijkse brief aan beleggers van onze Chairman Larry Fink

In zijn brief aan beleggers schrijft Larry Fink over een “nieuwe kijk op pensioen” en de manier waarop de kapitaalmarkten in zijn ogen kunnen helpen om de behoeften van toekomstige gepensioneerden te vervullen.
FONDSEN BIJ BLACKROCK

Fondsen die aansluiten bij beleggingsdoelstellingen en -waarden

Elke belegger heeft een ander verhaal, en wij zijn trouwe partners van onze klanten in België omdat we naar elk van hen luisteren. Ons uitgebreide fondsenaanbod is een van de manieren waarop wij meer beleggers helpen een sterke financiële toekomst op te bouwen.

Multi-assets
Ontdek alles over multi-asset beleggen

Een multi-assetstrategie combineert verschillende soorten activa - bijvoorbeeld aandelen, obligaties, vastgoed of contanten - om een flexibelere en breed gediversifieerde portefeuille te creëren. Fondsbeheerders balanceren activaklassen om bepaalde beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Alternatieve beleggingen
Wat zijn alternatieve beleggingen?

Een groeiend aantal beleggers wendt zich tot alternatieve beleggingen om het rendement te verhogen, inkomsten te genereren, een bron van diversificatie ten opzichte van traditionele beleggingen te bieden en hun doelen te bereiken.

Indexbeleggen in obligaties
Aandelen kopen op lange termijn

Lees meer over indexbeleggen in obligaties.

ETF's
ETF's uitgelegd

ETF staat voor Exchange Traded Funds. ETF's proberen de prestaties van een specifieke index, zoals de S&P 500, zo goed mogelijk te volgen.