Duurzaamheid wordt onze norm

Duurzaamheid wordt onze norm

Duurzaamheid en vooral de klimaatverandering zijn bezig de beleggingswereld ingrijpend te veranderen.
 Larry Fink’s brief aan CEO’s
Larry Fink’s brief aan CEO’s

Een fundamentele heroriëntering van de financiële wereld

De klimaatverandering dwingt ons tot een volledig nieuwe beoordeling van risico’s, waardoor wij ingrijpende verschuivingen in de kapitaalallocatie verwachten.
Lees de brief van Larry Fink Lees de brief van Larry Fink
Duurzaamheid centraal stellen in onze beleggingsaanpak.
BlackRock’s brief aan cliënten

Duurzaamheid centraal stellen in onze beleggingsaanpak

Portefeuilles waarin duurzaamheidsaspecten geïntegreerd zijn, kunnen een beter risicogecorrigeerd rendement opleveren. Daarom wordt duurzaamheid voor ons een vast punt van overweging in risicobeheer, samenstelling van portefeuilles, ontwikkeling van producten en onze betrokkenheid bij ondernemingen.
Lees onze brief aan cliënten Lees onze brief aan cliënten

Wat betekent het voor beleggers

Rich Kushel, hoofd Multi-Asset Strategies and Fixed Income, bespreekt met Mary-Catherine Lader van BlackRock waarom beleggers aandacht moeten schenken aan de risico’s van de klimaatverandering op de lange termijn.

BlackRock in België

BlackRock werkt voor een brede groep beleggers, van groot tot klein. Van overheden, pensioenfondsen en verzekeraars tot non-profitorganisaties en particuliere beleggers. Alles wat wij doen, is erop gericht meer mensen te helpen zich financieel gezond te voelen.

 Lees meer over BlackRock

Onze standpunten

Duurzaamheid op de lange termijn is in onze hele organisatie verankerd en speelt een essentiële rol in alles wat wij doen.
We gaan met ondernemingen de dialoog aan zodat we ondernemingsbeleid kunnen bevorderen dat op één lijn ligt met duurzame waardecreatie op de lange termijn.

MKTGM0120E-1054451