Benen lopen trap op
PORTFOLIO PIONEERS

Samen op weg naar doelgerichte portefeuilles.

Samen bouwen aan toonaangevende portefeuilles.

Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat u uw oorspronkelijke inleg terugontvangt.

Deze informatie is niet bedoeld als prognose, onderzoek, beleggingsadvies of aanbeveling om een financieel product of bepaalde effecten te kopen of verkopen of een bepaalde strategie te volgen.

Content Block-1,Image Cta-2
Content Block-2,Image Cta-3
Content Block-3,Image-1
Content Block-4

Optimaal evenwicht voor bovengemiddeld rendement

In elke beleggingscategorie zijn mogelijkheden te vinden om alpha te genereren, maar dat is niet de enige manier om beter te presteren dan de markt. Wij presenteren een raamwerk waarin drie benaderingen optimaal gecombineerd worden om de hele portefeuille naar een hoger plan te tillen. Door alpha-, factor- en indexbeleggingen beter met elkaar in evenwicht te brengen, kan een portefeuille in onze ogen een bovengemiddeld rendement opleveren.

Foto van schaar in stof
Luister naar de laatste inzichten
In een nieuwe aflevering van Portfolio Construction geven onze portefeuille-experts hun laatste inzichten over onze holistische alpha-, factor- en index-aanpak. Luister dit gesprek on-demand terug en ontdek onder meer hoe beleggers hun obligatie-allocatie in een multi-asset portefeuille met behulp van deze aanpak kunnen optimaliseren.
Foto van gebouw met tegels

Afstemmen op een nieuw marktklimaat

Sinds de publicatie van onze vooruitzichten voor 2022 is er veel veranderd: een oorlog, grote druk op de energiemarkt en een ommekeer in het monetaire beleid van de Federal Reserve. Ook al zit de rente in de lift, wij houden vast aan een onderweging van obligaties en een overweging van aandelen, maar met nieuwe regionale accenten.

Foto van een satelliet
Inflatie zet obligaties onder druk
Zijn obligaties nog steeds een betrouwbare manier om tegenwicht te bieden tegen de volatiliteit van aandelen? De huidige inflatie zet obligaties onder druk, zodat beleggers op zoek gaan naar alternatieve oplossingen.
Foto van containers

Verklein de koolstof-voetafdruk van uw obligatieportefeuille

We hebben verschillende manieren op een rij gezet om de koolstof-voetafdruk van een obligatieportefeuille structureel te verkleinen. Daarmee bieden we beleggers praktische handvaten bij de implementatie van een strategie die gericht is op netto nul uitstoot.

Foto van hand die bessen plukt

Doelbewust op weg naar netto nul

Foto van snelweg door het bos

In het internationale streven om de opwarming van de aarde tegen te gaan, kunnen beleggers het zich niet meer veroorloven om de energietransitie te negeren. De omschakeling naar netto nul betekent een ingrijpende verandering van economische structuren en businessmodellen, waar beleggers hun allocaties op moeten aanpassen. In maart deelden thoughleaders van het BlackRock Investment Institute tijdens het Portfolio Constructors event hun visie op deze uitdaging voor beleggers.

Kijk het event on-demand terug >

BlackRock helpt u bij de opbouw van uw portefeuille

Veel beleggers vragen zich af welke consequenties de veranderingen in het macro-economische klimaat voor hun portefeuille-opbouw en implementatiekeuzes hebben. BlackRock kan u helpen om dit doelgericht aan te pakken. Met praktische inzichten, optimalisatie-adviezen en ESG-analyses. Profiteer van het toonaangevende risicobeheer, de technologie en de researchcapaciteit van BlackRock.

Foto van microchip

Vraag een portefeuillegesprek aan

* Wij maken u erop attent dat u alleen een portefeuillegesprek kunt aanvragen als u aan bepaalde criteria van BPAS voldoet.
Please try again
Voornaam *
Vul hier alsjeblieft je voornaam in
Achternaam *
Vul hier alsjeblieft je achternaam in
Zakelijk e-mailadres *
Vul hier een geldig e-mailadres in
Zakelijk telefoonnummer *
Dit is een verplicht veld
Bedrijf *
Dit is een verplicht veld
Functie *
Dit is een verplicht veld
Rol *
Dit is een verplicht veld
Land *
Dit is een verplicht veld
Hoeveel belegt uw bedrijf? *
Dit is een verplicht veld
Check cirkel
Dank!
Uw verzoek is ontvangen. Alle verzamelde gegevens zullen worden verwekt in overeenstemming het met privacybeleid van BlackRock.