DUURZAAM BELEGGEN MET ISHARES

Wij beleggen namens onze klanten om hen te helpen hun langetermijnbeleggingsdoelen te bereiken. Onze focus ligt op het begrijpen en beheren van beleggingsrisico's en het anticiperen op de behoeften van onze klanten.

Man verkent ijsgrot

DE BELANGRIJKSTE DUURZAME UITDAGINGEN VOOR INVESTEERDERS

Van portefeuilleconstructie tot productselectie en data, de snelle groei van duurzaam beleggen gaat gepaard met uitdagingen en kansen voor beleggers. iShares kan hierbij helpen.

Kapitaalrisico. De waarde van beleggingen en de inkomsten daaruit kunnen zowel dalen als stijgen en zijn niet gegarandeerd. Het is mogelijk dat beleggers het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag niet terugkrijgen.

ONTDEK ONZE DUURZAME FONDSEN

Bekijk onze duurzame fondsen door de lens van de vier duurzame beleggingsbenaderingen in het BlackRock Sustainable Investing Platform.

Pictogram van vergrootglas

Screened

Beleggingen beperken door emittenten of bedrijfsactiviteiten met bepaalde milieu-, sociale en/of bestuurskenmerken te vermijden.

Icoon van diamant

Uplift

Inzet voor beleggingen met verbeterde milieu-, sociale en/of bestuurskarakteristieken ten opzichte van een vastgesteld universum of benchmark.

Icoon van verrekijker

Thematic

Gerichte investeringen in uitgevende instellingen waarvan de bedrijfsmodellen niet alleen kunnen profiteren van duurzaamheidsresultaten op lange termijn, maar deze ook kunnen stimuleren.

Pictogram van blad

Impact

Inzet om positieve, meetbare en aanvullende duurzaamheidsresultaten te genereren.

Vanaf juni 2023

Mensen wandelen op houten pad

DE FEITEN OP EEN RIJTJE OVER DUURZAAM INDEXEREN

Download onze gids waarin we mythes ontkrachten om je te helpen de feiten over duurzaam indexeren te leren kennen.

Icon of magnifying glass

BEKIJK ONZE INZICHTEN

iShares Sustainable Services