DUIDELIJK OVER DUURZAAMHEID.

Terwijl het aantal duurzame producten groeit, zien we dat de enorme keuze, de terminologie en interpretatie van gegevens tot verwarring kunnen leiden. Bij iShares bieden we graag duidelijkheid, met een reeks duurzame fondsen en portefeuille-oplossingen die je helpen om met vertrouwen te beleggen.

Waarom indexbeleggen voor een duurzame portefeuille?

Waarom indexbeleggen voor een duurzame portefeuille?

5 redenen om indexbeleggen te kiezen voor een duurzame portefeuille.

Ontdek ons complete aanbod

Bekijk ons complete aanbod

We zijn van mening dat er voor elk type duurzame belegger een indexproduct is.

Oplossingen

Hoe kunnen wij je helpen?

Van casestudy’s tot portefeuille-oplossingen op maat: ontdek welke ondersteuning wij kunnen bieden.

Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat je je oorspronkelijke inleg terugontvangt. Deze informatie is niet bedoeld als beleggingsadvies of aanbeveling van een product of strategie. De hier genoemde ESG-criteria (milieu, samenleving en goed beleid) kunnen op enig moment van invloed zijn op de beslissing van een beleggingsteam om in bepaalde ondernemingen of sectoren te beleggen. De resultaten kunnen verschillen van portefeuilles met een beleggingsproces dat niet gebaseerd is op deze ESG-criteria.

ALLE DUURZAME FONDSEN VAN iSHARES ONTDEKKEN?

Gebruik onze product-screener om alle  duurzame fondsen te zien, of filter op beleggingscategorie, sector, markt, regio of strategie.

BEKIJK ALLE FONDSEN

MYTHES OVER DUURZAAMHEID DOORGEPRIKT

Zorg dat je precies weet hoe het zit met duurzame indexbeleggingen.

BLACKROCK'S NIEUWE BELEGGINGSSTANDAARD

Waarom wij denken dat portefeuilles waarin duurzaamheid geïntegreerd is, een beter voor risico gecorrigeerd rendement kunnen bieden.

LEES MEER