BLACKROCK PORTFOLIO
ANALYSIS AND SOLUTIONS
(BPAS)

BlackRock Portfolio Analysis and Solutions (BPAS) is een team van zeer deskundige beleggingsconsultants, die beleggers ondersteunen met toonaangevende instrumenten en analyses, zodat ze nieuwe inzichten kunnen ontwikkelen en hun portefeuilles beter kunnen afstemmen op hun beleggingsdoelen.

Wij begrijpen dat de toenemende complexiteit van het beleggingsklimaat, de strengere regelgeving, marktonzekerheid en een nog altijd groeiend universum het voor beleggers steeds lastiger maken portefeuilles op te bouwen die afgestemd blijven op hun beleggingsbehoeften.

Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat je je oorspronkelijke inleg terugontvangt.

Hoe kunnen wij je helpen?

In de afgelopen periode* hebben we ondersteuning geboden aan meer dan 750 beleggers, in de vorm van innovatieve oplossingen en analyses, die konden helpen om dilemma's bij de opbouw van portefeuilles op te lossen.

Een paar voorbeelden van de manier waarop we cliënten hebben geholpen beter geïnformeerde beleggingsbeslissingen te nemen:

Objectieve checks: inzicht in de belangrijkste rendementsfactoren in je portefeuille en hoe deze zich in verschillende scenario’s kunnen ontwikkelen.

Analyse van risico’s en stijlfactoren: analyse van het effect van je beleggingsbeslissingen op de blootstelling aan macro- en stijlfactoren, zoals momentum en kwaliteit.

ESG-analyse: evaluatie van de ESG-score en de ecologische voetafdruk van je portefeuille en inzicht in hoe je die kunt verbeteren.

Een partner bij veranderingen: met innovatieve beleggingsideeën helpen wij je om je portefeuille beter af te stemmen op je beleggingsdoelen.

Portefeuille-optimalisering: praktische ondersteuning bij asset-allocatiebeslissingen  en de ontwikkeling van nieuwe modellen.

*BlackRock Portfolio Analysis and Solutions, januari 2018 - mei 2020.

Vraag een gesprek met BPAS aan

Let op: je komt hiervoor alleen in aanmerking als je voldoet aan bepaalde criteria van BPAS.

Klik hier om BlackRock toestemming te geven in de toekomst e-mails te sturen over soortgelijke onderwerpen.

Alle verzamelde gegevens zullen worden verwekt in overeenstemming het met privacybeleid van BlackRock, dat je hier kunt vinden.

X

Thank you!


Your request had been received.

Maak kennis met het team
Ursula Marchioni
Managing Director
Ursula Marchioni, Managing Director, is hoofd van BlackRock Portfolio Analysis and Solutions (BPAS) voor de EMEA-regio. Dit team biedt cliënten ...
Lees meer
Dr. Florian Bitsch
Portfolio Consultant
Gavin Crawford
Portfolio Consultant
Marina Evtimova
Portfolio Consultant
Monia Gallaire
Portfolio Consultant
Dr. Stephanie Lang
Portfolio Consultant
Aye Mon Myo
Portfolio Consultant
Ben Pearson
Portfolio Consultant
Varia Pechurina
Portfolio Consultant
Anita Rana, CAIA
Portfolio Consultant
Charlotte Tribley, CFA
Portfolio Consultant
Christiaan Wiebols
Portfolio Consultant

Meer over BPAS

Vraag nu aan

Vraag een gesprek met BPAS aan*

* Let op: je komt hiervoor alleen in aanmerking als je voldoet aan bepaalde criteria van BPAS.

Vraag nu aan
X
Ursula Marchioni

Ursula Marchioni
Managing Director

Ursula Marchioni, Managing Director, is hoofd van BlackRock Portfolio Analysis and Solutions (BPAS) voor de EMEA-regio. Dit team biedt cliënten ondersteuning op maat bij de opbouw van hun portefeuille en risicobeheer, om hen te helpen bij de asset-allocatie, de portefeuille-opbouw en de implementatie van beleggingsideeën. Deze ondersteuning strekt zich uit over diverse beleggingscategorieën en -structuren en omvat zowel actieve als index-producten.

Voordat ze in haar huidige functie benoemd werd, was Ursula Marchioni Chief Strategist EMEA voor iShares. Regelmatig levert ze bijdragen aan financiële nieuwsmedia en is ze te gast bij Bloomberg TV en CNBC.

Ursula Marchioni studeerde cum laude af in natuurkunde aan de Italiaanse Universita degli Studi di Trento.

MKTGM0820E-1306152