Kansen in China

In China is veel aan het veranderen. Dat kan grote gevolgen hebben voor zowel professionele en institutionele als particuliere beleggers. Vooral op de lange termijn zou het weleens teveel kunnen kosten  om de groeiende kansen die dit land biedt te negeren.

 Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat je je oorspronkelijke inleg terugontvangt.

China: de hoofdpunten
De belangrijkste feiten overzichtelijk op een rij.
China – an opportunity too big to ignore?

Enorm, maar ondervertegenwoordigd

Grootste economie ter wereld
Grootste economie
ter wereld1
 Grootste aandelen-en obligatiemarkt ter wereld
Grootste aandelen- en obligatiemarkt
ter wereld2
In handen van buitenlandse beleggers
In handen van buitenlandse
beleggers3

Bronnen: 1 Wereldbank, april 2020.   2Bloomberg, maart 2020.    3 Wind, maart 2020.

Nu de Chinese aandelen- en obligatiemarkten steeds meer opengaan, krijgen beleggers toegang tot een groter universum van Chinese ondernemingen, zodat ze kunnen profiteren van de opwindende kansen die China biedt.

Waarom BlackRock voor China?

Om de kansen die China biedt, efficiënt te kunnen benutten, heb je een betrouwbare partner nodig, die niet alleen alles van  China weet, maar ook over inzichten en expertise beschikt om je te helpen een portefeuille samen te stellen die het beste aansluit bij je mogelijkheden en beleggingsdoelen.

Het grote, ervaren team van BlackRock kan je diepgaand inzicht bieden in alle aspecten van China. Een breed aanbod van actieve en indexstrategieën geeft je een gevarieerde keuze om deze interessante markt te betreden.

Achtergrondinformatie

Fondsen

Bekijk de volledige lijst van fondsen van BlackRock en iShares die zich op de Chinese markt richten.

Bekijk alle China-fondsen