citrusvruchten op een gele achtergrond
VOOR PROFESSIONELE BELEGGERS

Illiquide aanbod

Real assets: vastgoed en infrastructuur

Dit is een van de snelst groeiende segmenten binnen het wereldwijde aanbod van alternatieve beleggingen. Ze kunnen diverse voordelen opleveren voor een portefeuille, zoals stabiele inkomsten, een gunstig totaalrendement op de lange termijn, spreidingspotentieel en een koppeling met de inflatie.

Waarom BlackRock voor Real Assets?

BlackRock beschikt over een team van Real Assets-specialisten, dat toegang tot een wereldwijd netwerk combineert met veelzijdige lokale expertise. Het team heeft gezamenlijk tientallen jaren relevante ervaring en beschikt over uitstekende contacten met een groot aantal partijen in de sectoren en landen waar ze actief zijn.

Waarom BlackRock voor Real Assets?

Bron: BlackRock, 30 maart 2020.

Private equity

Evolutie en innovatie

Na twee decennia van sterke groei omvat private equity nu een groot aantal strategieën. BlackRock heeft actief bijgedragen tot deze ontwikkeling, van een pioniersrol op het gebied van co-beleggingen tot de vroege introductie van ESG1-criteria en een innovatieve, directe strategie.

Private equity

Deze informatie is uitsluitend bedoeld ter illustratie en dient niet te worden opgevat als onderzoek, beleggingsadvies of aanbeveling van een product, strategie of specifieke belegging. Deze informatie kan in de loop van de tijd veranderen en is niet goedgekeurd door een toezichthouder.
De hier genoemde ESG-criteria (milieu, samenleving en goed bestuur) kunnen op enig moment van invloed zijn op de beslissing van een beleggingsteam om in bepaalde ondernemingen of sectoren te beleggen. De resultaten kunnen verschillen van portefeuilles met een beleggingsproces dat niet gebaseerd is op deze ESG-criteria.

Brede expertise in alle sectoren

Onze private-equity-specialisten combineren een diepgaande kennis van hun specifieke sector met de BlackRock’s ongeëvenaarde informatie over de publieke markten. Van de eerste screening tot het beheer van beleggingen worden onze experts ondersteund door gespecialiseerde kennis, dynamische inzichten en toonaangevende analyses van eerdere marktcycli.

website industry expertise

Maak kennis met ons team

Onze private equity-beleggers beschikken over jarenlange ervaring gedurende verschillende marktcycli en een uitstekend track-record. Met hun kennis en praktische expertise zijn ze in een goede positie om cliënten te helpen veerkrachtige private-equityportefeuilles op te bouwen.

meet our team

Bron: BlackRock, 30 maart 2020.

1De combinatie van traditionele beleggingsstrategieën met inzichten op het gebied van milieu, samenleving en goed bestuur (ESG).