DUURZAAM BELEGGEN MET iSHARES

Wij beleggen namens onze klanten om hen te helpen hun doelen op de lange termijn te behalen. Van groot belang daarbij is dat we beleggingsrisico’s duidelijk in kaart brengen en strikt beheren. En dat we steeds inspelen op de behoeften van onze klanten.

Man verkent ijsgrot

DE GROOTSTE DUURZAME UITDAGINGEN VOOR BELEGGERS

De opmars van duurzaam beleggen schept nieuwe kansen voor beleggers. Maar het werpt ook vragen op. Over de portefeuille-opbouw, productselectie of de beschikbare data. Ontdek hoe iShares hierbij kan helpen.

Beleggingsrisico. De waarde van beleggingen en de opgebrachte inkomsten kunnen variëren. Het is niet zeker dat u uw oorspronkelijke inleg terugontvangt.

ONTDEK ONZE DUURZAME FONDSEN

Onze duurzame fondsen zijn ingedeeld volgens de vier benaderingen van duurzaam beleggen op het duurzame beleggingsplatform van BlackRock.

Pictogram van vergrootglas

Screened

Beleggingen afbakenen door emittenten en bedrijfsactiviteiten met bepaalde kenmerken op het gebied van milieu, samenleving en/of goed bestuur te vermijden.

Pictogram van diamant

Uplift

Kiezen voor beleggingen die op het gebied van milieu, samenleving en/of goed bestuur betere kenmerken hebben vergeleken met een specifiek universum of benchmark.

Pictogram van verrekijker

Thematic

Gericht beleggen in bedrijven met een bedrijfsmodel dat kan profiteren van duurzaamheidsthema's en duurzaamheid op de lange termijn kan stimuleren.

Pictogram van blad

Impact

Bewust beleggen met het oog op meetbare positieve resultaten, met een aantoonbare toegevoegde waarde op het gebied van duurzaamheid.

Per juni 2023