De enige constante is verandering

De enige constante is verandering

In een wereld die constant in beweging is, houdt geen enkel antwoord langere tijd stand. Daarom blijven wij vragen stellen. Op onze eerste BlackRock Global Summit op 23 en 24 juni 2020 nodigen we klanten uit voor een online-discussie rond de grote vraag: kan duurzaamheid het herstel versnellen?
Lees ons nieuwste onderzoek over duurzaamheid Lees ons nieuwste onderzoek over duurzaamheid
Onze reactie op COVID-19
Tijdens deze ongekende crisis is onze overtuiging om meer en meer mensen te helpen financieel welzijn te ervaren - sterker dan ooit. BlackRock heeft actie ondernomen om te blijven presteren voor onze klanten, verbonden te blijven met onze aandeelhouders, het welzijn van onze werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn te ondersteunen.
Lees meer Lees meer

Wat betekent het voor beleggers

Rich Kushel, hoofd Multi-Asset Strategies and Fixed Income, bespreekt met Mary-Catherine Lader van BlackRock waarom beleggers aandacht moeten schenken aan de risico’s van de klimaatverandering op de lange termijn.

Waarom hebben wij een voorkeur voor de Amerikaanse aandelen?
Wij verkiezen nog steeds de Amerikaanse aandelen boven aandelen uit andere ontwikkelde markten. Waarom? In onze ogen leveren het slagvaardige coronabeleid van de Amerikaanse regering en de relatief hoge kwaliteit van Amerikaanse aandelen goede perspectieven op.
Lees meer Lees meer

Onze standpunten

De verantwoordelijkheid van BlackRock
Verantwoord ondernemen
Duurzaamheid op de lange termijn is in onze hele organisatie verankerd en speelt een essentiële rol in alles wat wij doen.
Investment stewardship
Investment stewardship
We gaan met ondernemingen de dialoog aan zodat we ondernemingsbeleid kunnen bevorderen dat op één lijn ligt met duurzame waardecreatie op de lange termijn.
ETF’s ZIJN GEMAAKT VOOR DEZE TIJD
In turbulente tijden blijven beleggers kiezen voor ETF’s (Exchange Traded Funds).
LEES MEER LEES MEER