WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Het bevorderen van de vooruitgang van beleggers staat vanaf het begin centraal in de iShares missie. Alles wat we doen gaat over het voortdurend streven naar betere manieren om te investeren, en over het in staat stellen van investeerders om hun financiële toekomst in handen te nemen.

Een icoon van een fakkel

Vooruitgang bevorderen

Wij streven ernaar de ambities van onze beleggers te evenaren door het leveren van kwaliteitsvolle exchange traded funds (ETF's) en oplossingen voor hun financiële behoeften. Naarmate we blijven groeien, blijven we zoeken naar manieren om beleggers te helpen op hun weg naar financieel welzijn.

Een schildicoontje in het zwart

Marktleiderschap

iShares is al meer dan twee decennia toonaangevend op de ETF-markt door het leveren van portefeuillebouwstenen voor grote en kleine beleggers. Vandaag de dag maken iShares ETF's het voor iedereen eenvoudig om efficiënt en transparant te beleggen tegen een eerlijke prijs.

Een gloeilampicoon in het zwart

Historische innovatie

Wij richten ons op het anticiperen op de behoeften van beleggers, gezien de veranderende marktrealiteiten. Wij boden als eerste ETF's aan die het beleggen in obligaties vereenvoudigen; en ons brede scala aan duurzame ETF's biedt inzichten die beleggers in staat stellen om duurzaamheid in het hart van portefeuilles te plaatsen.

Een taartdiagram-icoon

Portefeuilleopbouw

Onze tools en verbeterde fondsdata kunnen resulteren in een slimmere portefeuilleopbouw door beleggers te helpen begrijpen hoe verschillende activa de financiële resultaten beïnvloeden, hoe ESG-overwegingen de prestaties op de lange termijn beïnvloeden en hoe verschillende ETF's in alle marktomstandigheden kunnen presteren.

De handen van een persoon die vier eieren voorzichtig in de hand houdt

INVESTEERDERS VERDIENEN HET OM TE KIEZEN

Met meer dan 800 producten wereldwijd & meer dan 2 biljoen USD aan activa1 bieden iShares ETF's flexibele toegang tot een breed beleggingsgamma. Ons ETF-assortiment laat toe om op lange termijn te beleggen, risico's te minimaliseren & financiële doelen aan je persoonlijke overtuigingen te koppelen.

1 BlackRock (per 31/12/19)